torstai 17. huhtikuuta 2008

Lue tämä.
Huomaa, että kirjoitus on osa www.suwantokuha.com narratiivista terapiaa, jossa esimerkilläni haluan auttaa SINUA alkuun kirjoituksessa. Ei ole hyviä eikä huonoja kirjoittajia, subjektiivisesti kaikki ovat hyviä - tässä ei ole kysymys oikeinkirjoituskilpailusta tai hienosta tekstistä - vaan siitä, että pysähdyt ja löydät tämän assosiaation avulla jotain omaa itsestäsi.

Narratiivinen terapia on osa www.suwantokuha.com ohjelmaa ja sitä voidaan käyttää terapiassa. kirjoitus voi olla tarina tai vapaata assosiaatiota ( kirjoitat vaan mitä tulee mieleen). Näin annat mahdollisuuden todelliselle identiteetillesi nousta syvyydestä, missä kaikki on totta siellä syvyydessä ei ole valhetta.

Mielikuvamme, joita meille tuputetaan joka päivä mediassa ja julkiselta taholta mitä erilaisin nimikein saattavat johtaa harhaan ja luomme sellaisen mielenkartan jolla ei pääse perille vaan joutuu ojasta allikkoon.

Pysähdy ja lähde matkalle - löydä oma karttasi, joka vastaa SINUN todellisuutta, silloin ei tarvitse kompuroida ja kaatuilla joka pieneenkin vastoinkäymiseen. Hanki itsellesi rakennuspalikoita - kahdella ei vielä pärjää mutta jo yksikin lisää - antaa enemmän mahdollisuuksia.

Valitettavasti ns. "virallinen taho" tuskin kykenee auttamaan, koska siellä kartta on aivan jostain muualta kuin mitä elämä on ruohonjuuritasolla. Tutkimukset, ahneus, valtapyyteet ohjaavat julkista toimintaa samoin kuin järjestöjen, jotka joutuvat nöyrtymään saadakseen rahoituksen toiminnalleen. Sellainen ei tuota laadullista hoitoa, vaan syö loputkin energiavarat, niin asiakkailta kuin työntekijöiltään. tästä on minulla vahvat omakohtaiset kokemukset.
Nämä mielipiteet ovat vain Jude Suwantokuhan mielipiteitä, jotka ovat syntyneet kokemuksesta ja Jude Suwantokuha seisoo sanojensa takana missä tahansa ja ketä vastaan tahansa. Palaan aiheeseen aina silloin tällöin, tässäkin sivustossa.
Uutena blogina laitan blogin "puolueesta puuttuu enää 4999 jäsentä", seuraa sitä, ensimmäisenä tulee ohjelma ja sitten katsotaan mitä tapahtuu. Jos haluat liittyä mukaan Sinun täytyy postittaa tietosi allekirjoituksellasi varustettuna PL 156 Jussi Keskinen 00931 Helsinki.

Seuraa tilanetta - linkit tulevat www.suwantokuha.com ja blogeihini http://judesuwantokuha.blogspot.com/ ja http://suwantokuha.blogspot.com/

Parhain terveisin. Jude Suwantokuha

Ei kommentteja: